Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Tencent kjøper Back 4 Blood-studioet Turtle Rock

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Turtle Rock Studios har dessverre ikke hatt en stor hit etter at de ga ut Left 4 Dead 2 for over ti år siden. De har forsøkt med spill som Evolve, The Well og senest Back 4 Blood, men nå har det uunngåelig skjedd.

De kinesiske gigantene i Tencent kunngjør at de har kjøpt Slamfire, moderselskapet til Turtle Rock. Begge parter lover likevel at Back 4 Blood sine fremtidsplaner forblir de samme og at utviklerstudioet vil fungere selvstending. Forhåpentligvis betyr det at utviklerne fortsetter å gjøre det de kan beste uten forstyrrelser, for med tanke på at Tencent allerede eier store eller små deler av blant annet Activision Blizzard, Epic Games, FunCom, Remedy, Riot, Ubisoft og mange andre velkjente spillselskaper begynner dette nesten å bli latterlig.

Back 4 Blood

Relaterte tekster

0
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har nok en gang knertet zombier, denne gangen i den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead. Har Turtle Rock noe nytt å tilføre dette litt slitne konseptet?Loading next content