Norsk
Gamereactor
nyheter
Tennis World Tour

Tennis World Tour annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått en god del år siden Bigben Interactive ga ut et tennis-spill, så dagens annonsering betyr forhåpentligvis at de virkelig har noe å by på.

De kan nemlig fortelle at de samarbeider med Breakpoint Studio for å lage det de kaller Tennis World Tour, og byr på store ord i pressemeldingen:

"Vi har ønsket å lage et nytt tennis-spill i flere år, en spirituell oppfølger til Top Spin 4. De teknologiske evolusjonene har ført til at vi endelig kan skape den ultrarealistiske simuleringen vi har drømt om."

Uheldigvis ønsker de ikke å vise hvordan disse evolusjonene blir tatt nytte av i spillet enda, men lover å komme med mer informasjon på Gamescom i august. Det er uansett nok av tid å vise frem spillet på, for det skal ikke komme før neste år.

Er du klar for å endelig få et bra tennisspill igjen?

Tennis World Tour
Bildet er fra inspirasjonskilden, Top Spin 4.

Relaterte tekster

3
Tennis World TourScore

Tennis World Tour

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Samtidig som Casper Ruud slår baller over nettet i det åpne franske mesterskapet, bedre kjent som Roland Garros, slipper BigBen Interactive og Breakpoint Studio den første tennissimulatoren på PlayStation 4.

1
Første titt på Tennis World Tour

Første titt på Tennis World Tour

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Sony inviterte Etienne Jacquemain fra Breakpoint Studio til PSX 2017 for å snakke om Tennis World Tour, tennissimulatoren som er under utvikling, og som og som hevder å...

1
Tennis World Tour annonsert

Tennis World Tour annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått en god del år siden Bigben Interactive ga ut et tennis-spill, så dagens annonsering betyr forhåpentligvis at de virkelig har noe å by på. De kan nemlig...Loading next content