Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited

Last ned en Lexus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Test Drive Unlimited er vel ikke direkte råferskt lengre men Atari og Eden Studios støtter fortsatt opp sitt racingspill full ut. Derfor ble det meddelt sent i går at man slipper to nye Lexus-modeller til spillet som kan lastes ned fra Xbox Live Marketplace.

Modellene er Lexus GS 450h samt Lexus LS 460 og begge bilene er faktisk helt gratis. For den som vil bruke de i spillet gjelder det å ha kjørt sammen tilstrekkelig mange digitale gryn for å kunne skaffe de.

Test Drive Unlimited
Test Drive Unlimited

Relaterte tekster

Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Eden Studios racingspill slår nå ned på PC og Bernt har kjørt omkring med en Ford GT og gjort den eksotiske stillehavsøya Oahu veldig usikkert!

9
Test Drive UnlimitedScore

Test Drive Unlimited

ANMELDELSE. Skrevet av Aslak Borgersrud

Aslak har kjørt og kjørt på den meget eksotiske Stillehavsøya Oahu og her har han kjempet med nebb og klør med motstandere fra alle verdens hjørner. Han er veldig godt fornøyd med spillet og nedenfor kan du lese hvorfor.Loading next content