Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Test Left 4 Dead 2 gratis i helga

Valve byr på kostnadsfri zombie-moro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du aldri har prøvd Left 4 Dead 2 har du en gyllen mulighet denne helgen. Valve har nemlig annonsert at deres ypperlige zombiespill vil være tilgjengelig gratis for alle og enhver fra den 25. til den 29. oktober kl. 19.00.

Er du en rutinert L4D-spiller oppmuntres du dessuten til å ta del i moroa, da eksisterende spillere vil motta en ny achievement kalt "Good Guy Nick", hvis de hjelper nye spillere med å overleve zombie-hordene:

- Spill med weekend-spillerne og hjelp dem overleve en campaign. Hvilke spillere er nye? Det må dere snakke sammen om for å finne ut av. Alternativt kan du informere vennene dine om at Left 4 Dead 2 er gratis hele helgen, slik at de blir med å spille, skriver Valve på L4d-bloggen.

Sistnevnte alternativ fungerer dog ikke for undertegnende, da alle mine venner er fornuftige nok til å ha prøvd Left 4 Dead 1 og 2 allerede.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content