Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Warlords of Draenor

Test World of Wacraft gratis i syv dager

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man vet at man har et stort spill når selv en patch fortjener en real feiring, og på tross av endel frafall det siste halvåret må World of Warcraft fortsatt kunne kalles massivt.

Samtidig ønsker Blizzard naturligvis å lokke tilbake tidligere abonnenter, og derfor har de nå annonsert en syv dagers gratisperiode for alle tidligere kunder. Tilbudet gjelder frem til den 5. august, og selv om spillerne for tilgang til alt er hovedformålet å presentere de nye funksjonene som er lagt til gjennom patch 6.2.

Da de lanserte Warlords of Draenor-utvidelsen kom mange spillere tilbake, og med en forholdsvis kraftig liste med nyheter, samt denne gratisperioden, håper de på at patchen vil ha litt av den samme effekten.

I den lange listen med nyheter finner du blant annet en ny "zone" kalt Tannan Jungle og et nytt "raid" ved navn Hellfire Citadel. Pachen har fått navnet Fury of Hellfire, og du kan lese alt om den på Battle.net.

Er omfattende patcher nok til å friste deg, eller burde Blizzard snart legge fra seg WoW og finne på noe annet?

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Relaterte tekster

1
Se plakatene til Warcraft-filmen

Se plakatene til Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Under Comic-Con 2015 kunne regissør Duncan Jones vise frem den første skikkelige traileren for den kommende Warcraft-filmen. I filmsnutten fikk vi se haugevis av orker og...

1
Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

Sjekk ut Orgrim fra Warcraft-filmen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Magasinet Wired har fått tak i de første bildene på Orgrim Doomhammer fra den kommende Warcraft-filmen i regi av Duncan Jones - mannen bak Moon. Alle som har vært...Loading next content