Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect

Tetris Effect kommer til PC neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hadde du sagt at et Tetris-spill ville bli et av favorittspillene mine i fjor før jeg spilte Tetris Effect hadde jeg nok ligget gapskrattende på gulvet, men Enhance Games viste atter en gang at de vet hvordan man lager knallgode spill. Derfor er det godt å se at enda flere snart får oppleve det fantastiske spillet.

Nå kan studioet nemlig avsløre at Tetris Effect kommer til PC den 23. juli, nærmere bestemt Epic Games Store. PC-spillere kan da i tillegg glede seg til noen ekstra godbiter, for med ulåst bildeoppløsning og bildeoppdatering, forbedret grafikk, støtte for ultravide monitorer og mer høres det ut som om opplevelsen vil bli enda bedre på PCen din om du har kraft nok. I traileren under kan du også se at jeg ikke er den eneste som digger Tetris Effect.

HQ
Tetris Effect

Relaterte tekster

1
Tetris EffectScore

Tetris Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

"Man kan ikke finne opp hjulet igjen" er noe enkelte liker å si, men nå viser Enhance Games at dette bare er tull. Tetris Effect tar nemlig en velkjent oppskrift til nye høyder.Loading next content