Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tetris Effect

Tetris Effect-skaperen er i gang med nytt prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten litt vanskelig å tro at det er mer liv å klemme ut av et spill som Tetris, som er blant de første spillene noensinne, og som det har kommet et hav av versjoner av gjennom årene. Men tilbake i 2018 utga Tetsuya Mizuguchi en unik tolkning av Tetris, nemlig Tetris Effect, og det tok verden med storm.

Derfor er det mange som er spent på hva Mizuguchis neste prosjekt blir, og nå vet vi at han er i gang med noe helt nytt. Dette er blitt bekreftet via Twitter:

"Yup. Today is Rez's anniversary. Was released on Nov 22, 2001. Thanks to everyone who played Rez, Child of Eden and Rez Infinite. I and @enhance_exp is moving forward to the new project - totally new adventure with synesthesia."

Vi gleder oss.

Tetris Effect

Relaterte tekster

1
Tetris EffectScore

Tetris Effect

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

"Man kan ikke finne opp hjulet igjen" er noe enkelte liker å si, men nå viser Enhance Games at dette bare er tull. Tetris Effect tar nemlig en velkjent oppskrift til nye høyder.Loading next content