Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Humanity

Tetris Effect-skaperne annonserer fascinerende Humanity

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med spill som Rez Infinite og Tetris Effect har utviklerne i Enhance Games vist at de vet hvordan man lager spill som fester seg både til øyne, ører og hjerner, så du kan tro jeg satte meg opp i stolen da de viste frem sitt neste spill.

Det heter Humanity, og skal komme til PlayStation 4 og PlayStation VR en gang neste år takket være en liten gjeng i et studio kalt tha. De små personene som var i teaseren til kveldens State of Play-sendingen viser seg å være fra dette spillet, for utviklerne kaller dette et "human behavior simulation"-spill. Studiosjefen Yugo Nakamura bruker en del plass på å bare beskrive hvordan han kom på ideen med å se på store grupper dyr og mennesker i PlayStation Blog-innlegget sitt, men beskriver egentlig ikke hvordan det hele vil fungere. Foreløpig virker det bare som en slags blanding av Lemmings og Flow. Spesielt er det i alle fall å se på, så det skal bli gøy å høre mer om selve gameplayet senere en gang.

HQ
Humanity

Relaterte tekster

0
HumanityScore

Humanity

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Jobber som en hund.Loading next content