Norsk
Gamereactor
nyheter
Team Fortress 2

TF2 får samarbeidsmodus

Sjekk ut Mann vs. Machine-traileren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valves superpopulære Team Fortress 2 er utvilsomt et av spillene i bransjen som har fått mest oppmerksomhet og støtte fra utviklerne i etterkant av lanseringen.

I snart fem år har spillerne mottatt gratis oppdateringer (hvertfall til PC/Mac), og etter overgangen til free-to-play-modellen har spillerantallet nådd nye høyder.

Nå står Valve klar med nok en oppdatering, og denne gangen har de rettet blikket mot samarbeidsspilling. Fra i morgen av kan du nemlig laste ned Mann vs. Machine-oppdateringen, som legger til en ny co-op-modus i spillet.

Navnet henspiller på et sett nye fiender kjent som The Machines, som er mekaniske utgaver av de kjente og kjære klassene i spillet. Disse robotene fungerer som fiendene i den nye modusen.

Selve modusen utspiller seg som en slags horde-modus, av typen vi kjenner fra blant annet Gears of War-serien. Antall spillere ser ut til å være seks, og klassene er de samme som i resten av spillet.

Som vanlig har Valve satt sammen en egen nettside for å markere oppdateringen, der vi blant annet blir servert et par tegneserier og følgende trailer:

HQ

Relaterte tekster

0
Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

Spill som Gabe Newell i Team Fortress 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I en av de morsomste oppdateringene på lenge til Steam Workshop, finner du en ny vri på Heavy Class i Team Fortress 2. Nærmere bestemt en som lar deg spille som...Loading next content