Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret Agent Clank

TGS: Clank i eget spill

Ratchets robotvenn blir stjernen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ratchet & Clank-serien har vært en stor suksess for Insomniac og med Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction ser det ut til at den amerikanske utvikleren har enda et hit i hendene. Men for de som slettes ikke kan få nok av dette heftige paret,så er det nå også bekreftet at Clank får sitt eget spill på Sonys PSP.

Spillet heter Secret Agent Clank og handler om robot-agenten Clank som iført et lekkert jakkesett, drar ut for å redde sin venn Ratchet. Det skal ifølge de første opplysningene være High Impact Games, utvikleren bak Ratchet & Clank: Size Matters som tar seg av spillprosjekt og det er planlagt en utgivelse i løpet av neste år. Undertegnede elsket Ratchet & Clank: Size Matters og gleder seg stort til dette kommende spillet med Clanc.

Secret Agent Clank

Relaterte tekster

Secret Agent ClankScore

Secret Agent Clank

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Martin har finslipt sløyfa og slengt på seg smokingen. I Secret Agent Clank står Ratches lille mekaniske kompis på egne bein!Loading next content