Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Motorstorm: Pacific Rift

TGS: Motorstorm 2 på vei

Sony kjøper samtidig utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De to største suksessene i forbindelse med lanseringen av PlayStation 3 har uten tvil vært Insomniac Games Resistance: Fall of Man og Motorstorm. Og nettopp sistnevnte får nå en fortsettelse. Dette kunne Sony meddele i forbindelse med årets Tokyo Game Show hvor firmaet samtidig kunne fortelle at utvikleren av Motorstorm-serien Evolution Studios er blitt oppkjøpt og derfor nå helt og holdent er en kjempe hos den japanske spillgiganten.

Motorstorm 2 utvikles (naturligvis) eksklusivt til PlayStation 3 og forventes på gaten i løpet av 2008. Skjermisene nedenfor stammer fra det originale Motorstorm.

Motorstorm: Pacific Rift
Motorstorm: Pacific Rift
Motorstorm: Pacific Rift

Relaterte tekster

Motorstorm: Pacific RiftScore

Motorstorm: Pacific Rift

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Evolution Studios er klar med oppfølgeren til Motorstorm, og Jon Cato har kjørt ihjel den tropiske øya i Motorstorm: Pacific Rift. Les anmeldelsen på innsiden!Loading next content