Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: The Burning Crusade

The Burning Crusade

Noen nye på tampen før lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det ikke mange dagene til den meget etterlengtede tilleggspakken til World of Warcraft - The Burning Crusade lanseres. I morgentimene har vi fått tilsendt noe nye skjermiser og disse kan du som vanlig finne nedenfor.

Her er mer fakta:
Flere år har passert siden ‘Burning Legions’ nederlag ved Mount Hyjal, og Azeroth’s raser fortsetter å gjenoppbygge sine sønderknuste liv. Med ny styrke har heltene fra ’The Horde’ Og ’Alliance’ begynt å utforske nye landområder, og har brutt gjennom den mørke portalen for å undersøke hva som finnes i rikene hinsides portalen. Vil de finne venner eller fiender? Hvilke farer og belønninger venter på den andre siden? Og hva vil de gjøre når demonene de trodde var overvunnet, viser seg å vende tilbake for å gjenoppta sitt grusomme ’Burning Crusade’?

World of Warcraft: The Burning Crusade er den spennende forlengelsen av Blizzards prisvinnende mmorpg, som for alvor bragte online-spill til massemarkedet. Spillet blir nå betraktelig større, med blant annet nye raser, områder, slagmarker, yrker og ’items’. Nedenfor er en liste over noen få av nyhetene i World of Warcraft: The Burning Crusade.

* Bli level 70!

* To nye spillbare raser, blant annet de magiske ’Blood Elves’.

* Nye startsoner i Quel'Thalas.

* Hele det nye kontinentet, Outland er tilgjengelig gjennom den ’Mørke Portalen’.

* Mange nye og farlige monstre!

* Hundrevis av nye quests!

* Hundrevis av nye ’Items’.

* Nytt yrke: ’Jewelcrafting’.

World of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning CrusadeWorld of Warcraft: The Burning Crusade

Relaterte tekster



Loading next content