Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Council

The Council er et nytt episodisk spill fra Focus Home Interactive

Er du klar for mordmysterier, hemmelige kulter og Napoleon Bonaparte?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Episodiske spill blir mer og mer populære i spillbransjen, og nå har Big Bad Wolf og Focus Home Interactive har kunngjort et nytt spill, nemlig The Council.

The Council er satt til 1793 og man spiller som Louis de Richet, et medlem av et hemmelig samfunn, som blir invitert til en privat øy av den enigmatiske Lord Mortimer. Det kommer så klart til å bli mordmysterier, hemmelige rom og mystiske kulter, samt kanskje ett og annet møte med historiske personer som Napoleon Bonaparte og George Washington.

Det interessante med The Council er at spilleren kan forandre historien til hver gjest gjennom det unike Social Influence-systemet. I tillegg kommer Louis til å ha forskjellige evner han kan bruke til å takle de forskjellige situasjonene han havner i. Det høres himla interessant ut, spør du meg!

Første episode, The Mad Ones, kommer til PlayStation 4, Xbox One og PC in februar 2018. Det blir totalt fem episoder i første sesong. Hvis du er like nysgjerrig på dette spillet som meg, kan du ta en liten titt på traileren og skjermbildene nedenfor.

Synes du The Council virker interessant?

HQ
The Council
The Council
The Council
The Council
The Council
The Council
The Council
The Council

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - The Council

Klokken 16 på GR Live - The Council

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av GR Live tar vi turen tilbake til The Council fra utvikler Big Bad Wolf og utgiver Focus Home Interactive. Den femte og siste epsioden har nettopp blitt...

0
Ny The Council-episode nærmer seg

Ny The Council-episode nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Episode 2 av The Council ble sluppet for to måneder siden, og siden utviklerne i Big Bad Wolf var tidlig ute med å si at vi ville få nye episoder jevnlig har mange regnet...

0
Se oss spille The Council

Se oss spille The Council

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Første episode av The Council, det episodiske spillet til Big Bad Wolf, kom ut tidligere denne uka, og på onsdagens utgave av GR Live spilte vi igjennom mesteparten av...Loading next content