Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Curse of the Monkey Island

The Curse of Monkey Island er nå tilgjengelig på Steam og GOG

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Til Monkey Island-fansens frustrasjon har tredje og fjerde spill i serien aldri vært tilgjengelige digitalt. Dette til tross for at nyversjonene av The Secret of Monkey Island og Monkey Island 2: LeChuck's Revenge må sies å ha gjort det temmelig godt og brakt serien tilbake for et nytt publikum. Nå kan de endelig lette på frustrasjonen.

Ut av intet ble det tredje Monkey Island-spillet, The Curse of Monkey Island, lansert på GOG og Steam i går. Dette er første gang pek-og-klikkspillet fra 1997 har blitt gjort tilgjengelig digitalt. I motsetning til nyversjonene av de to første spillene er ikke dette snakk om en nyversjon, men det originale spillet som har blitt optimalisert for å kjøre på moderne PC-er.

The Curse of Monkey Island ble gitt ut av LucasArts i 1997, og var det første spillet i Monkey Island-serien som implementerte stemmeskuespill. Spillet ble i sin tid godt mottatt, blant annet for den gode humoren og den nye retningen stilarten i spillet tok. Det er også det første Monkey Island-spillet som ble utviklet etter at seriens skaper, Ron Gilbert, forlot LucasArts i 1995.

Har du et forhold til Monkey Island-spillene, og kunne du tenke deg å prøve The Curse of Monkey Island for første eller n-te gang?

The Curse of the Monkey Island

Relaterte teksterLoading next content