Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me

The Dark Pictures: The Devil in Me får Oscar-nominert skuespiller i hovedrollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har lenge visst at neste kapittel i Supermassive Games' skrekkantologi The Dark Pictures skal hete The Devil in Me. Men nå har utvikleren også offisielt avslørt hvem som skal spille hovedrollen.

Den æren går til den Oscar-nominerte skuespillerinnen Jessie Buckley, som har fått rollen som Kate Wilder. The Dark Pictures: The Devil in Me handler om en gruppe dokumentarister som blir fanget i en gjengivelse av "Murder Castle" - hotellet der den første amerikanske seriemorderen H.H. Holmes i sin tid myrdet flere av ofrene sine.

Jessie Buckley var nominert til Beste kvinnelige birolle under gårsdagens Oscar-utdeling for sin prestasjon i filmen The Lost Daughter.

The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content