Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me

The Dark Pictures: The Devil in Me handler om verdens første seriemorder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som forventer finnes det en teaser for neste del av The Dark Pictures Anthology i The Dark Pictures: House of Ashes, så vi visste allerede at siste del av første sesong heter The Dark Pictures: The Devil in Me. Derimot er teasertraileren ganske hemmelighetsfull hva handlingen angår, så nå har vi fått klargjort et par ting.

Supermassive avslører at The Dark Pictures: The Devil in Me handler om at gruppe dokumentarfilmskapere får en mystisk invitasjon til en kopi av Herman Webster Mudgett, bedre kjent som Dr. Henry Howard Holmes eller H.H. Holmes og betraktet som verdens første seriemorder, sitt "Murder Castle". Vi får også vite at dette skal bli seriens blodigste del hittil, men når den kommer får vi fortsatt ikke vite.

HQ
The Dark Pictures: The Devil in Me
The Dark Pictures: The Devil in MeThe Dark Pictures: The Devil in Me
The Dark Pictures: The Devil in MeThe Dark Pictures: The Devil in MeThe Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content