Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: The Devil in Me
Featured: Gamescom 2022 Coverage

The Dark Pictures: The Devil in Me lanseres i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dette er tydeligvis skrekkspillenes dag på Gamescom, for det er ikke bare Layers of Fears som har skummelt nytt til oss. Et annet spill som vil få hjerte til å slå veldig raskt kommer nemlig allerede om under tre måneder.

Britene i Supermassive Games har tatt turen sørover til Gamescom for å gi oss en ny trailer som avslører hvordan The Dark Pictures: The Devil in Me introduserer noen spennende nye mekanikker til serien for å virkelig skape Saw-stemningen. Her blir det tydeligvis slutt på å nærmest utelukkende bare gå rundt og ta valg siden vi må finne tallkombinasjoner, bruke gjenstander vi finner på ulike måter og mer. Slettes ikke dumt, så det er flott at vi samtidig får vite at spillet lanseres den 18. november.

HQ
The Dark Pictures: The Devil in Me

Relaterte tekster

0
The Dark Pictures: The Devil in MeScore

The Dark Pictures: The Devil in Me

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Selv om halloween er over er det fortsatt mørketid en god stund til og perfekt stemning for skrekkspill. Peter har lagt pleddet godt rundt seg, skrudd av lysene og benket seg foran det siste spillet fra The Dark Pictures Anthology, The Devil In Me.Loading next content