Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Day Before

The Day Before forsinket til november på grunn av uvanlige årsaker

Hva er et navn om ikke noe å krangle over? gameplaypresentasjonen må også vente.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg er langt fra den eneste som har vært veldig interessert i The Day Before helt siden det ble avduket i 2021, så mange PC-spillere var ekstremt spente da Fntastic kunngjorde at spillet ville lanseres i mars etter fjorårets forsinkelse. Dessverre vil ikke det bli tilfellet heller, men ikke bare fordi utviklerne trenger mer tid til polering.

Fntastic har bestemt seg for å utsette The Day Before fra 1. mars til 10. november, samtidig som de avslører hvorfor Steam-siden ble blokkert for en stund tilbake. Det viser seg at utviklerne har vært i en varemerketvist siden noen utnyttet det faktum at studioet ikke visste at du må registrere spilltitler for å beskytte dem. Den personen sendte inn en klage på dette, men Fntastic og utgiverne i Mytona forsikrer oss om at det blir løst. Det vil imidlertid ta litt tid, noe som er en av grunnene til at de har bestemt seg for å utsette lanseringen og rgameplaypresentasjonen vi ble lovet i forrige uke.

<social>https://twitter.com/FntasticHQ/status/1618113906878337024/photo/1</social>

The Day Before

Relaterte teksterLoading next content