Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls: Legends

The Elder Scrolls: Legends er ute nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda har jobbet med The Elder Scrolls: Legends i lang tid, og det har vært mulig å delta i betaen nesten like lenge som vi har visst om det. De har dog ikke snakket så mye offentlig om det, så dagens annonsering kom som en liten overraskelse.

Nå har vi nemlig fått beskjed om at spillet er ute av beta, og nå kan kjøpes på PC. De andre utgavene av spillet vil komme gradvis de neste ukene og månedene. Ipad-utgaven kommer allerede 23. mars, Android-tableter får det i april, Mac-brukere i mai, og mobiltelefoner i sommer.

Spillet vil ha jevnlige opdpateringer og månedelige events, men det vil også komme større utvidelser. Den første kommer 5. april, og heter "The Fall of the Dark Brotherhood". Denne vil by på mer historie med mer enn tjue nye oppdrag fordelt på tre kart, samt mer en førti nye kort. Om du spiller The Elder Scrolls Online på PC eller Mac vil du i tillegg få en Doom Wolf du kan ri der.

De lover også å annonsere en utvidelse som skal komme i sommer på E3-konferansen sin, så her har de tydeligvis lagt planer for langt frem i tid.

Tror du Bethesda kan lykkes med sitt strategiske kortspill, eller mangler de det lille ekstra?

The Elder Scrolls: Legends

Relaterte teksterLoading next content