Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online fremhever denne ukens gratis Epic Games Store-titler

Sammen med Murder by Numbers.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har ventet på å få sjansen til å hoppe inn i Bethesdas store MMORPG, The Elder Scrolls Online, kan denne uken være det perfekte tidspunktet å begynne. Tittelen er nemlig hovedattraksjonen blant ukens gratisspill på Epic Games Store.

Når det gjelder hvilke deler av TESO du faktisk får som en del av denne utgaven, sier Bethesda: "Denne versjonen av ESO inkluderer fem av spillets klasser (Warden, Sorcerer, Nightblade, Templar og Dragonknight), 24 unike soner å utforske og tilgang til PvP-spillmoduser som Battlegrounds og Alliance War. Og enda bedre: Plukk opp The Elder Scrolls Online gratis fra EGS, så får du Sigil of the Alliance War Back Bling i spillet som en bonusbelønning."

I tillegg til dette kan Epic Games Store -brukere også få tak i puslespillet Murder by Numbers, noe som gir et ganske annerledes utvalg av titler du kan utvide PC-spillbiblioteket ditt med denne helgen.

Begge spillene vil være tilgjengelige frem til torsdag 27. juli, når neste serie med gratistitler lanseres.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content