Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online-guide forteller deg hvordan du overlever i Tamriel

Den nye innbundne boken er spekket med historie, kunst og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tamriel er på ingen måte det tøffeste fantasiland jeg kan komme på på stående fot. Jeg ville for eksempel ikke ha lyst til å bli fanget i Elden Ring sin Lake of Rot, men jeg ville nok heller ikke ha overlevd lenge i Skyrim, der ulver, banditter og troll bare kan dukke opp og ødelegge dagen din.

Heldigvis finnes The Elder Scrolls: The Official Survival Guide to Tamriel for å hjelpe deg med å holde ut mer enn fem minutter i fantasilandet. Guiden er basert på The Elder Scrolls Online, som lar deg utforske alt fra Morrowind til de solfylte Summerset-øyene og alt derimellom, og er fullpakket med kunst, historie og mye mer.

Den er også skrevet av en sjarmerende khajit-utforsker, så hva mer kan du be om? Boken er innbundet, og det er viktig å merke seg at den faktisk ikke prøver å forbedre hvordan du spiller The Elder Scrolls Online, ettersom mange av overlevelsestipsene om å bygge tilfluktsrom og forbinde sår ikke er relevante.

Men hvis du vil forberede deg på en tur til Tamriel, kan du sjekke ut boken her.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content