Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI er fortsatt i pre-produksjonsfasen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Elder Scrolls Vi ble annonsert under Bethesdas pressekonferanse på E3 2018. Det ble det bekreftet at det var i pre-produksjon, og takket være a href="https://www.linkedin.com/in/fannyhuynhmanset/" title="LinkedIn" target="_blank">LinkedIn-profilen</a> til en Bethesda-ansatt som jobber med Talent Aquisition, vet vi nå at det fortsatt befinner seg i samme fase:

"Bethesda Game Studios sets the benchmark for open-world gaming and is currently in full production on Starfield, its first new universe in 25 years, and pre-production on the highly-anticipated The Elder Scrolls VI."

Et spill i denne serien krever enormt mye pre-produksjon fordi det rett og slett har så mye innhold som også må kobles sammen på en god måte. En rimelig gjetning er at store deler av teamet som nå avslutter Starfield vil begynne hele produksjonen av The Elder Scrolls VI når førstnevnte har blitt utgitt 11. november i år.

The Elder Scrolls VI

Relaterte teksterLoading next content