Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Flame in the Flood

The Flame in the Flood er gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svenske Jonas likte The Molasses Flood sitt The Flame in the Flood ganske godt da det først kom for to år siden, og han er ikke alene om det. Derfor høres det ut som om spillet helt klart er verdt å prøve ut. Spesielt når det er gratis.

Nå har Humble nemlig slått på stortromma igjen, og tilbyr PC-utgaven av The Flame in the Flood helt gratis på Humble Store frem til klokken 13 på lørdag. Er du ute etter noe kult å spille denne langhelgen har du altså et flott alternativ her.

HQ
The Flame in the Flood

Relaterte tekster

0
The Flame in the FloodScore

The Flame in the Flood

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Dette spillet handler om å overleve og ikke noe særlig annet. Det krever prioriteringer og krangling med menysystemet, men du verden så givende det er å lykkes...

0
GR Live spiller The Flame in the Flood

GR Live spiller The Flame in the Flood

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live har vi funnet frem The Flame in the Flood på Playstation 4. Spillet har som kjent allerede vært tilgjengelig en god stund på PC og...Loading next content