Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Golf Club 2

The Golf Club 2 vist frem i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da HB Studios annonserte The Golf Club 2 i fjor kunne de fortelle om en rekke interessante forbedringer, blant annet:

En karrieremodus: Tjen penger og kjemp deg gjennom ulike turneringer og utfordringer. Penger du tjener kan også brukes i flerspillerdelen.

Treningsbane: Denne vil nok gjøre det lettere å lære seg det nye slagsystemet.

Forbedret baneskaper: Inneholder nå turneringsgjenstander med media-rekvisitter, justerbare vannivåer, publikumplasseringer, bedre brukerskjerm, og mye mer. Banene fra originalen kan også føres over.

Figurskaper: Lag din helt egne figur med "millioner" av ulike klær, køller, utstyrstyper, og mer.

"Societies": De ønsker å gjøre det lettere å spille sammen med andre og arrangere egne turneringer med spillerskapte grupper. Her kan du starte en klubb med eget klubbhus, turneringer, og mer.

HB Studioes forklarer de ulike aspektene nærmere i den nye videoen under.

HQ
The Golf Club 2

Relaterte tekster

0
The Golf Club 2Score

The Golf Club 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Har du noen gang hatt lyst til å spille golf, men orker ikke tanken på å gå og traske rundt i skogen i timevis? HB Studios er nå enda nærmere den ultimate løsningen for deg...

0
En nærmere kikk på The Golf Club 2

En nærmere kikk på The Golf Club 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi antar at du ikke har altfor mye erfaring med utvikler HB Studios, så vi kan friske opp hukommelsen din ved å nevne at de står bak spill som The Golf Club fra 2014 og...Loading next content