Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Golf Club 2019

The Golf Club 2019 får PGA Tour-rettigheter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

HB Studios sin The Golf Club-serie har i stor grad fokusert på å lage egne spillere og baner, noe de har lyktes ganske godt med. I år har de uansett tenkt å ta det til et nytt nivå.

Nå kan studioet nemlig fortelle at de har klart å skaffe seg rettighetene til store deler av PGA Tour. Dette vil føre til flere endringer i det kommende The Golf Club 2019. Blant annet vil karrieremodusen nå la oss starte i Q School-kvalifiseringsrunder, før vi så tar steget videre til Web.com Tour, og til slutt ender opp i play-off for FedExCup.

I tillegg til dette får vi nå spille på seks av TPC-banene. Nærmere bestemt får vi teste gresset på Boston, Deere Run, Sawgrass, Scottsdale, Summerlin og Southwind.

Samtidig kan vi forvente oss ekte sponsorer, nye utfordringer, rivaloppgjør under touren, og flere baner etter lansering også, så det er tydelig av samarbeidet vil bære flere frukter etter hvert.

HQ
The Golf Club 2019

Relaterte tekster

4
The Golf Club 2019Score

The Golf Club 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Foooooore! Daniel har tatt turen tilbake på golfbanen for å teste den nyeste utgaven av The Golf Club.

0
The Golf Club 2019 sluppet uten ståhei

The Golf Club 2019 sluppet uten ståhei

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Folk som er ute etter et ordentlig og realistisk golfspill har ikke hatt mye å rope hurra for siden EA la ned golfserien sin etter hele Tiger Woods-skandalen. De prøvde...Loading next content