Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Golf Club 2019

The Golf Club 2019 sluppet uten ståhei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Folk som er ute etter et ordentlig og realistisk golfspill har ikke hatt mye å rope hurra for siden EA la ned golfserien sin etter hele Tiger Woods-skandalen. De prøvde på nytt med Rory McIlroy PGA Tour for tre år siden, men siden da har det vært helt stille.

Heldigvis finnes The Golf Club , som for første gang har en offisiell PGA Tour-lisens, og som kan by på alt hva en golfentusiast måtte ønske seg. The Golf Club 2019 utgis av 2K Sports, og ble utgitt i går uten noen form for ståhei.

Det er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One - men bare digitalt. En fysisk utgave kommer på et senere tidspunkt. Har du savnet et ordentlig golfspill?

HQ
The Golf Club 2019

Relaterte tekster

4
The Golf Club 2019Score

The Golf Club 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Foooooore! Daniel har tatt turen tilbake på golfbanen for å teste den nyeste utgaven av The Golf Club.

0
The Golf Club 2019 sluppet uten ståhei

The Golf Club 2019 sluppet uten ståhei

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Folk som er ute etter et ordentlig og realistisk golfspill har ikke hatt mye å rope hurra for siden EA la ned golfserien sin etter hele Tiger Woods-skandalen. De prøvde...Loading next content