Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Good Life

The Good Lifes Fig-kampanje mislykkes

Swery og selskapet hans kommer sterkere tilbake med en Kickstarter-kampanje

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi har nevnt tidligere så det mørkt ut for Fig-kampanjen til The Good Life, og nå har den altså offisielt gått ad undas. Spillet greide ikke en gang å få inn halvparten av den påkrevde investeringssummen. White Owl ba om 1,5 milloner dollar, men skrapte bare sammen litt over 680 000 dollar.

Frontfigur Hidetaka "Swery" Suehiro gikk ut på Twitter, og takket fansen som hadde støttet prosjektet hans, selv om det ikke var nok i lengden.

Swerys brev til fansen lovet også at The Good Life kommer sterkere tilbake, denne gangen på Kickstarter. Så hvis du er skuffet over at the Good Life ikke blir noe av, så er ikke alt håp ute riktig ennå! Vi får enda en mulighet til å støtte prosjektet til White Owl, og forhåpentligvis går den kampanjen mye bedre.

Gleder du deg til The Good Life?

The Good Life

Relaterte teksterLoading next content