Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
film-anmeldelser
The Green Hornet

The Green Hornet

En festglad dagdriver og sønn til en av Los Angeles' største mediemagnater finner det for godt å kle seg i maske på nattestid for å skape furore i undergrunnen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nei, Green Hornet har ingenting med Green Lantern å gjøre. Det trodde nemlig jeg. Joda, Green Hornet er til sammenligning basert på en tegneserie, men her finnes ingen superkrefter eller overnaturlige elementer av interplanetarisk slag.

HQ

Årets filmatisering skryter derimot av 3D-støtte i store typer, men ingenting tilsier at filmen er laget med dette i tankene. Green Hornet kan nytes like godt i 2D som i 3D, selv om det sikkert er mer moro med sistnevnte for alle teknokratene som allerede har kjøpt både 3D-TV, spiller og briller. For nytes - det kan den.

I hovedrollen spiller den alltid så sjarmerende Seth Rogen - sjarmerende på sitt egne brautende og bamsete vis - mens den asiatiske makkeren, Jay Chou, kanskje er mindre kjent for allmennheten. Verdt å nevne er også innslagene av en aldeles nydelig Cameron Diaz, gitt rollen som hardtarbeidende assistent.

Britt Reid (Seth Rogen) er en klassisk rikmannsgutt som fester seg gjennom tilværelsen på farens sparegris. Som eier av Los Angeles' største avis er det naturligvis en del å ta av her. Når faren dør blir uheldigvis/heldigvis livet hans snudd på hodet, mye takket være farens bilmekaniker og kaffekoker Kato. Britt oppdager nemlig at Kato ikke bare fikser bilene og koker kaffen, men også lager bilene han fikser og konstruerer kaffemaskinen som koker kaffen.

Kato er i tillegg et kampsportgeni av Jackie Chan-kaliber, hvorpå de to raskt blir venner. Konspirasjoner innad i farens avis gir Britt ideen om å ta loven i egne hender, og vips - den maskerte hevneren Green Hornet er født. I og med at Britt egentlig ikke er særlig nevenyttig på noen områder blir det likevel opp til makkeren Kato å være actionhelten, noe som funker godt.

Dette er en annonse:

Blandingen av action og komedie er fint inntvinnet, spesialeffektene er pene og som kampsportfilmgeek må jeg også bare påpeke at koreografien på Katos kung-fu er over gjennomsnittet hva Hollywood-filmer angår. Ikke noe Yuen Woo Ping, men det er tydelig at skuespiller Jay Chou har erfaring med kampsport utover filmkarrieren.

Å kunne hvile blikket på en synlig eldre, men likevel slående vakker Cameron Diaz, er heller ikke å forakte som et avbrekk mellom actionsekvensene. Green Hornet vil ikke høste priser for verken regi eller manus på internasjonal arena, men fra hjertet av gutteklubben grei priser jeg den for egen maskin: dette er et popkornkalas på sitt beste.

The Green Hornet
Espresso: Etter et par ulovlige modifikasjoner så Katos kaffetrakter sine siste dager.
Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

3
The Green Hornet

The Green Hornet

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

En festglad dagdriver og sønn til en av Los Angeles' største mediemagnater finner det for godt å kle seg i maske på nattestid for å skape furore i undergrunnen.Loading next content