Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lamplighters League

The Lamplighters League lanseres i år for PC og Xbox

Samle en gruppe utstøtte og kjeltringer, hver med sitt eget sett med distinkte talenter og bemerkelsesverdige personligheter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Lamplighters League, et nytt turbasert strategispill, skal lanseres på PC og Xbox Series S/X i 2023, og vil også være tilgjengelig via Xbox Game Pass.

Utviklet av Harebrained Schemes (Shadowrun-serien, BattleTech) og utgitt av Paradox Interactive, lover spillet å utfordre spillernes sinn med taktisk spilling og engasjere med en overbevisende fortelling og karakterer satt i et alternativt 1930-tall. Ifølge regissør Christopher Rogers tilbyr spillet den kreative friheten til å veve sammen spill og fortelling i en ny verden, og skape en unik og oppslukende opplevelse for spillerne.

Her er den offisielle synopsis:

"Snik, stjel og skyt deg gjennom en verden av sprø eventyr i The Lamplighters League! Verdensfart til en rekke spennende steder og overlist fiendene dine i strategisk turbasert kamp - og hvis du spiller kortene dine riktig, kan du muligens redde verden.

The Lamplighters League lanseres for PC og Xbox Series S/X en gang senere i år, og det vil bli inkludert i Game Pass fra og med dag 1. Sjekk ut den første traileren nedenfor.

HQ
The Lamplighters League

Relaterte teksterLoading next content