Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us hadde nesten DLC med Ellies mor

Den mystiske karakteren kunne ha gjort sin første opptreden tilbake i 2013.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ellies mor er en av karakterene vi vet minst om i The Last of Us-universet. Vi kommer til å bli introdusert for henne i TV-showet, men det var en tid da hun også skulle vises i det originale spillet.

I et intervju med Variety uttalte Neil Druckmann at han en gang skrev en historie sentrert i The Last of Us' verden som inneholdt Ellies mor. "Det skulle være en animert kortfilm, men den falt fra hverandre og ble ikke til," sa Druckmann. "Det var et øyeblikk hvor vi nesten gjorde det som DLC, men det falt fra hverandre."

Ellies mor dukker ikke opp i noen av spillene, men hun blir nevnt fra tid til annen av Marlene, som kjente henne før hun døde.

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content