Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I blir slaktet av spillere på Steam

Folk er ikke fornøyd med PC-porten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange av PlayStations PC-porter har blitt brakt til Steam og Epic Games Store uten nevneverdige problemer har The Last of Us: Part I en for det meste negativ anmeldelsesscore på Steam akkurat nå.

Når vi ser gjennom anmeldelsene ser det ut til å være mange ytelsesproblemer med The Last of Us: Part I på PC. Naughty Dog har svart på kritikket ved å si at oppdateringer skal komme de neste dagene, men skaden er tilsynelatende allerede gjort.

Dette betyr ikke umiddelbar undergang for porten, men kritikken sprer seg raskt over internett. Noen hevder blant annet at spillet ble ble fremskyndet for å slippes rundt samme tid som HBOs The Last of Us TV-serie.

Har du sjekket ut The Last of Us: Part I på PC?

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content