Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I kommer til PC "kort tid etter PlayStation 5"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us: Part I lanseres 1. desember på PlayStation 5 og denne oppgraderte versjonen av det kritikerroste PlayStation 3-eventyret kommer også til PC på et senere tidspunkt, selv om Naughty Dog ennå ikke har sagt nøyaktig når det skjer.

Heldigvis ser det ikke ut til at vi må vente så altfor lenge på PC-versjonen. På Twitter har Jonathan Benaino, senior environment texture artist hos Naughty Dog, følgende svar på spørsmålet om når PC-versjonen lanseres:

Eksakt hva "very soon after the PS5 release" innebærer er selvfølgelig vanskelig å si, men man kan jo håpe at det i det minste skjer i år. The Last of Us: Part I har fått litt blandet mottakelse på grunn av prislappen og det faktum at spillet ikke inneholder så mange forbedringer som mange hadde håpet.

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content