Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I krever 79 GB plass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us: Part I ble offisielt annonsert under Summer Game Fest etter en lang periode med rykter, spekulasjoner og lekkasjer. Som vi allerede vet kommer det til å slippes 1. september i år, så det er faktisk ikke så lenge til vi får nye Ellie og Joels reise i ny drakt på PlayStation 5. Flere detaljer lar vente på seg, men vi vet i det minste hvor mye lagringsplass spillet kommer til å kreve.

Basert på infoen fra spillets side på PlayStation Direct så vil det kreve minst 79 GB. Mindre enn hva toeren krever, men mye mer enn hva remasteren på PS4 krever.

Utover dette avsløres det også at spillet kommer til å utnytte DualSense-kontrollerens funksjoner, som haptisk feedback og adaptive triggere. Ifølge PlayStation Direct så kommer disse funksjonene til å gjelde samtlige våpen i spillet, og med haptisk feedback vil man for eksempel også kunne føle fallende regn som i Astro's Playroom og antakeligvis mye annet som skjer i omgivelsene også.

Skal du spille dette når det slippes på PlayStation 5?

The Last of Us: Part I

Relaterte teksterLoading next content