Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us-spillene ser stor økning i salget takket være TV-serien

Folk strømmer til spillene etter å ha sett den nye HBO-serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us: Part I og The Last of Us: Part II har begge sett en enorm økning i salget etter utgivelsen av HBO-serien.

Selv med bare to episoder ute i skrivende stund, har The Last of Us allerede blitt et stort samtaleevne hva TV angår i det siste, og med god grunn. Det ser ut til at mange virkelig nyter denne adapsjonen av Joel og Ellies historie.

Tallene, som kommer fra Gamesindustry.biz, viser oss en enorm økning i salget for begge spillene. The Last of Us: Part I så en enorm salgsøkning på 238%, og PS4-versjonen av The Last of Us: Part II økte med 322%.

Disse tallene viser hvordan en god adapsjon kan gi noen utrolige resultater, ikke bare for det gjeldende mediet, men kildematerialet også.

The Last of Us: Part I

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content