Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
HBO's The Last of Us

The Last of Us-stjernen Bella Ramsey tar stilling mot homofobiske fans

"De er nødt til å bli vant til det."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us-stjernen Bella Ramsey har åpnet opp om deres ikke-binære status, hvordan de elsket historien til episode tre og hvordan showet vil fortsette å inkludere historier sentrert rundt homofile karakterer.

"Jeg vet at folk vil tenke hva de vil tenke," sier Ramsey i et nylig intervju med GQ. "Men de er nødt til å venne seg til det. Hvis du ikke vil se showet fordi det har homofile historier eller fordi det har en transkarakter er det ditt valg og du går glipp av det. Det kommer ikke til å gjøre meg redd. Jeg tror det kommer fra et trassig sted.

Det virker rart at antatte fans av originalmaterialet ville bli frustrert over inkluderingen av en homofil romantikk med tanke på Ellies egen seksualitet. Ramsey kan også ha gitt oss en liten titt inn i sesong to her, som ved å referere til en transkarakter mest sannsynlig hinter til Lev.

Ramsey sier også i det samme intervjuet at det ikke vil være mye behov for showet å " fylle ut hullene" mellom første og andre spill. Dette viser igjen dedikasjonen til HBOs The Last of Us til kildematerialet.

HBO's The Last of Us

Relaterte teksterLoading next content