Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom knuser konkurrentene på de britiske salgslistene

Switch-eksklusiven solgte 50% flere titler enn det meget vellykkede Hogwarts Legacy.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Folk elsker virkelig The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Switch-eksklusiven har en av de høyeste Metacritic-scorene gjennom tidene for øyeblikket, noe som viser at det har vært en stor suksess blant kritikere, og de siste tallene over fysiske spillsalg i Storbritannia viser at forbrukerne også er begeistret for denne oppfølgeren.

Som rapportert av Gamesindustry.biz, har Tears of the Kingdom knust Hogwarts Legacys rekord som den største lanseringen av fysiske spill i 2023 i Storbritannia, og har gjort det med ytterligere 50% flere solgte eksemplarer. Ikke overraskende har dette også sementert spillet som den største Zelda-lanseringen i historien i Storbritannia, med mer enn 2,7 ganger åpningssalget av The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

På samme måte er Tears of the Kingdom allerede det åttende største Zelda-spillet gjennom tidene i Storbritannia, og når man bare ser på inntekter, er spillet også det fjerde største Zelda-spillet gjennom tidene i landet.

Når man ser på antall solgte eksemplarer, faller Tears of the Kingdom bak Pokémon Scarlet/Violet som den største Switch-lanseringen gjennom tidene i Storbritannia, men slår likevel Game Freaks spill ved å være den største Switch-lanseringen noensinne i Storbritannia når det gjelder inntekter.

Når det gjelder ukens toppliste, tar Zelda topplasseringen, med henholdsvis Hogwarts Legacy, Star Wars Jedi: Survivor, FIFA 23, Mario Kart 8: Deluxe, Dead Island 2, Super Mario Odyssey, Breath of the Wild, Animal Crossing: New Horizons og Minecraft Legends som utgjør resten av listen.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterte teksterLoading next content