Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda

The Legend of Zelda unnagjort på en halvtime

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis man er en såkalt speedrunner, som gjennomfører spill så fort som overhode mulig, er intet mindre enn perfeksjon godtatt. Det er overraskende mange som tar seg tid til prosjekter av denne sorten, konkurransen derfor høy, og stadig vekk leser vi om nye vanvittige rekorder i både nye og gamle spill.

Den siste rekorden vi har hørt om står Twitch-brukere Darkwing_Duck_sda for, da vedkommende brukte kun 30 minutter og 29 sekunder på å fullføre NES-klassikeren The Legend of Zelda. Dette er vesentlig raskere enn hva vi i Gamereactor-redaksjonen kan minnes å bruke på eventyret tilbake på 1980-tallet.

Som sagt er det tøff konkurranse blant speedrunners, og den nye rekorden er bare noen sekunder bedre enn den forrige. Det blir også hevdet at det er rom for ytterligere forbedringer, men det skal nevnes at Darkwing_Duck_sda benytter seg av en glitch i spillet her, for å gjennomføre enda raskere. Uten glitchen øker spilletiden til ca. to timer.

Du kan se hele rekordforsøket på nevnte Twitch-kanal, og du finner flere speedrun-rekorder hos Speeddemosarchive.com.

The Legend of Zelda

Relaterte tekster

1
Nintendo stengte Zelda 30 Year Tribute

Nintendo stengte Zelda 30 Year Tribute

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Tidligere denne uken oppdaget vi det flotte fan-prosjektet Legend of Zelda 30 Year Tribute, en voxelbasert re-make av det første spillet, som skulle markere Links...Loading next content