Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Movie Videogame

The Lego Movie Videogame annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En spillefilm ved navn The Lego Movie, som byr på akkurat det navnet antyder, er som kjent underveis. Dette har naturligvis TT Games og Warner Bros. Interactive Entertainment, skaperne av de stadig bedre Lego-spillene, bitt seg merke til, og ikke overraskende har de også sikret seg rettighetene til The Lego Movie Videogame.

Spillet ble annonsert i går kveld, og skal slippes til både dagens (PS3, 360, Wii U) og morgendagens (Xbox One, PS4) konsoller, ved siden av PC. Lanseringen blir i 2014, omtrent samtidig med nevnte film.

På innholdsiden lover utviklerne 90 figurer som er inspirert av filmen, og 15 ulike brett. Handlingen vet vi ikke så mye om, men det er natulig å anta at den har noe med filmen å gjøre. I denne følger man en nokså alminnelig kar ved navn Emmet, som finner ut at han har en fenomenal evne til å bygge klosser. Så god faktisk, at det kan redde verden.

Filmen vil også by på stemmeskuespill fra blant annet Will Ferrell, Morgan Freeman, Liam Neeson og Chris Pratt. Det er uklart om det samme kan sies om spillet.

Lego Movie Videogame
Lego Movie VideogameLego Movie Videogame
Lego Movie Videogame
Lego Movie VideogameLego Movie VideogameLego Movie Videogame

Relaterte tekster

6
The Lego Movie VideogameScore

The Lego Movie Videogame

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Nå er spillet basert på filmen basert på leketøyet endelig her, men når TT Games' nyeste opp til sine forgjengere? Plastic fantastic eller plastic bombastic?

0
Gamereactor Live leker med Lego

Gamereactor Live leker med Lego

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Lego-filmen går sin seiersgang på kino, og spillet The Lego Movie Videogame slippes i morgen. Derfor skal selvfølgelig dagens sending av Gamereactor Live stå i nettopp...

4
Nye bilder fra The Lego Movie Vidoegame

Nye bilder fra The Lego Movie Vidoegame

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nye bilder fra The Lego Movie Videogame, spillet som er basert på filmen om de danske lekeklossene, har dukket opp omtrent to uker for spillet skal slippes til massene....

3
The Lego Movie Videogame annonsert

The Lego Movie Videogame annonsert

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

En spillefilm ved navn The Lego Movie, som byr på akkurat det navnet antyder, er som kjent underveis. Dette har naturligvis TT Games og Warner Bros. Interactive...Loading next content