Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utenom Middle-Earth: Shadow of War og forgjengeren vil jeg si det har gått en stund siden vi fikk et bra spill basert på The Lord of the Rings-universet, men dette har Deadalic Entertainment tenkt å gjøre noe med.

Studioet, som vel i hovedsak er ment kjent for point and click-spill har nemlig offentliggjort The Lord of the Rings: Gollum, et action-eventyrspill hvor vi følger Sméagol og opplever hvordan hans liv med ringens skygge hengende over seg skal ha vært. Historien vil stå i fokus her, og utviklerne sier at de vil holde seg tro til Tolkiens bøker samtidig som de utforsker noen elementer vi ikke har hørt så mye om.

Dessverre må vi vente en stund før vi får se sluttresultatet, for spillet skal ikke komme til PC og "relevante konsoller" før i 2021, men den ekstra gode nyheten er at samarbeidet med Middle-earth Enterprises skal gi oss enda flere Lord of the Rings-spill de neste årene.

Hva må til for å virkelig vekke din interesse for The Lord of the Rings: Gollum?

The Lord of the Rings: Gollum

Relaterte teksterLoading next content