Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum lanseres i mai

Mens en lang gameplaypresentasjon viser en annerledes Gandalf og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Lord of the Rings: Gollum var et av de første spillene som ble offisielt annonsert for PlayStation 5 og Xbox Series, og skulle lanseres omtrent samtidig som de nyeste konsollene før flere forsinkelser endret disse planene ganske mye. Ventetiden vil imidlertid snart være over, da vi endelig har en lanseringsdato som jeg tviler sterkt på vil forsinkes igjen.

Daedalic Entertainment og Nacon har gitt ut et nesten 40-minutter lang gameplaypresentasjon, og den avsluttes med å avsløre at The Lord of the Rings: Gollum vil lanseres på PC, PlayStation og Xbox 25. mai. Nintendo Switch-eiere må vente til "senere i 2023".

Når det gjelder selve gameplay blir vi vist forskjellige deler av spillet med et stort fokus på utforskning og sniking i det du kan kalle gammeldagse omgivelser som minner veldig om klassiske plattformspill.

Vi får se om dette er interessant nok for mange spillere der ute i samme måned som The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom og kort tid før Street Fighter 6, Diablo IV og Final Fantasy XVI kommer ut.

Hva tror du?

HQ
The Lord of the Rings: Gollum

Relaterte teksterLoading next content