Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lords of the Fallen

The Lords of the Fallen får fantastiske nye skjermbilder

Oppfølgeren til det populære Soulslike-spillet viser frem sitt nye utseende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det absolutt ikke er noen rene in-game skjermbilder Hexworks og CI Games unner oss viser disse åtte nye The Lords of the Fallen-bildene fortsatt en strålende kunstretning og ekstremt høye ambisjoner når det gjelder grafisk troskap.

The Lords of the Fallen er oppfølgeren til Lords of the Fallen og foregår lenge etter det første spillet, og ser ut til å være noe av en myk omstart. Vi er lovet et eventyr som er mer enn fem ganger så stort som originalen, og tilbyr stort sett alt vi kan be om fra et moderne rollespill (inkludert co-op online for de som ønsker å begi seg ut på kampanjen med en venn).

The Lords of the Fallen lanseres i år til PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X. Sjekk ut de nye skjermbildene nedenfor, og sørg for å forbedre dem ved å klikke på dem - da disse er ganske lekre.

Lords of the FallenLords of the Fallen
Lords of the FallenLords of the Fallen
Lords of the FallenLords of the Fallen
Lords of the FallenLords of the Fallen

Relaterte teksterLoading next content