Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 11

The Madden Curse blir film?

Rykter tilsier at EA lager film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enhver NFL-entusiast vet at det å havne på forsiden av omslaget til Madden-spillene, er en tvilsom fornøyelse. Det har mer eller mindre blitt en gyllen regel - pryder du forsiden av et Madden-spill, er du dømt til en skadeplaget og skuffende sesong som utøver.

Fenomenet blir populært kalt The Madden Curse. Det har rammet nesten alle spillere som har vært på forsiden av Madden NFL opp gjennom årene, hvilket er en anelse skremmende. Electronic Arts har nå bestemt seg for å lage en film om fenomenet, hvis vi skal tro den amerikanske filmsiden The Wrap.

Filmen skal ettersigelig handle om en pensjonert Super Bowl-vinner som blir tvunget tilbake til sporten og til sin store forferdelse oppdager at han befinner seg på forsiden av et Madden-omslag. EA har selv ikke kommentert ryktene.

Madden NFL 11

Relaterte tekster

Madden NFL 11Score

Madden NFL 11

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

Kim har kastet avlang ball og gjort grove taklinger i den nyeste iterasjonen av Madden NFL-serien. Blir det touchdown eller snappes ballen på målstreken? Les kampdommen her.Loading next content