Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Mageseeker: A League of Legends Story

The Mageseeker: A League of Legends Story lanseres neste måned

Og forhåndsbestillinger har nå åpnet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Forge venter ikke. Riot Games' publiseringsetikett for League of Legends spinoffs annonserte The Mageseeker: A League of Legends Story for noen uker siden, og siden den gang har vi blitt fortalt mer om plottet, mottatt en trailer og nå til og med fått en utgivelsesdato.

Som avslørt i en pressemelding, blir vi fortalt at The Mageseeker kommer til PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og Switch 18. april 2023, og for å legge til dette har vi blitt informert om at forhåndsbestillinger nå er åpne for spillet, med en startpris på 299 kr for basisutgaven.

Det vil også være en Digital Deluxe Edition av tittelen, som også inkluderer digitale elementer som Silverwing Supply Station Pack, Home Sweet Cave Decorations, noen eksklusive Spells og Unchained skins, med denne vil koste deg 399 kr. Og det vil også være en fysisk Collector's Edition for ca 1600 kr som inneholder en Sylas-statue, en kunstbok, deluxe kunsttrykk, Lux Comic Special Edition innbundet, Sylas og Lux emaljepinner, og et vinyllydspor, alt pakket i en tilpasset boks.

For å få et glimt av hvordan spillet vil være før lanseringen i april, sjekk ut teasertraileren nedenfor.

HQ
The Mageseeker: A League of Legends Story

Relaterte teksterLoading next content