Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds blir optimalisert for PS5 og Xbox Series S/X

Hvis du vil nyte rollespillet på best mulig måte, bør du få Spacer's Choice Edition.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Private Division har en stor overraskelse (selv om vi teknisk visste om det) i vente for oss, da de lanserer en forbedret versjon av Obsidian Entertainments strålende RPG The Outer Worlds for PC, PlayStation 5 og Xbox Series 7. mars. Den kalles Spacer's Choice Edition som "inkluderer grunnspillet og alt tilleggsinnhold", som også har blitt "remastret med bedre grafikk, forbedret ytelse, flere animasjoner, miljøer med høyere oppløsning og mer".

Det er også andre endringer som en høyere level-cap, og hvis du allerede har spillet, og de to utvidelsene Murder på Eridanos og Peril på Gorgon for PC, PlayStation 4 eller Xbox One - vil du kunne oppgradere til Spacer's Choice Edition helt gratis.

Høres ut som et veldig godt tidspunkt å besøke seksplanetstjernesystemet Halcyon hvis du ikke allerede har gjort det, eller kanskje til og med komme tilbake for mer og spille historien annerledes med kraftig forbedret grafikk. Sjekk ut traileren og noen skjermbilder nedenfor.

HQ
The Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer Worlds
The Outer WorldsThe Outer Worlds
The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.



Loading next content