Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds har ingen forbedringer på PS4 Pro

Oppdatert: Det hørtes i alle fall slik ut i starten, men nå har Private Division og Obsidian oppklart det hele.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatert: Her er det bare å beklage til dere og Silje, for jeg syntes uttalelsen hørtes merkelig ut, og spurte derfor en mail til utviklerne i håp om å få en presisering. Dette sa jeg ikke fra til Silje om, men det burde jeg visst. Obsidian har nemlig gitt meg dette svaret:

"Yes, there seems to have been some confusion here, so let me make this clear. The Outer Worlds is enhanced for both Xbox One X and PS4 Pro. It includes 4K textures and resolution on Xbox One X and PC, and upsamples to 4K from 1440p on PS4 Pro. It looks great across all platform."

Original:
Vi har visst i en stund at Private Division har kjørt et lite samarbeid med Xbox-plattformen for å promotere The Outer Worlds, som gir mye mening med tanke på at Microsoft nå eier utvikleren Obsidian Entertainment. Det betyr blant annet at spillet blir tilgjengelig på Game Pass, også på PC, men også at det er spesielle forbedringer i Xbox One X-versjonen.

Men hva med PS4 Pro? Vel, The Outer Worlds blir faktisk et av de få multiplattformspillene som kun tilbyr forbedringer til den ene plattformen.

I en kunngjøring overfor Windows Central slår Private Division nemlig fast at mens det tilbys 4K på Xbox One X, så er det "ingen forbedringer på PS4 Pro".

Er dette forståelig, eller synes du at det er urettferdig?

The Outer Worlds
HQ

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content