Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds nærmer seg PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Obsidian ga oss The Outer Worlds året før PlayStation 5 og Xbox Series kom ut og de siden den gang har vært travelt opptatt med Pentiment, Avowed og The Outer Worlds 2 har ikke det Fallout-inspirerte spillet kommet til de nyeste konsollene...enda.

Gjengen i Video Games Chronicle la merke til at Taiwan sitt sensurorgan satte sin dom over noe kalt The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition til PC, PS5 og Xbox Series før disse ble fjernet. Dette er noe som ekstremt sjeldent bare er en test eller tull, så du kan være trygg på at disse nye utgavene som helt sikkert samler spillet og de to utvidelsene på PC og de nyeste konsollene er ekte.

Med tanke på at spillet allerede kjører i 60 bilder i sekundet på PS5 og Xbox Series takket være en oppdatering kan vi forhåpentligvis forvente enda flere visuelle forbedringer også. Vi får se hva utviklerne sier når disse utgavene faktisk offentliggjøres.

The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content