Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition blir review-bombet av skuffede PC-spillere

Det viser seg at det kanskje ikke har vært mye av en oppgradering likevel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Obisidian overrasket mange av oss da de annonserte at en ny spesialutgave av The Outer Worlds skulle komme til PlayStation 5, Xbox Series X og PC. Nå som vi har The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, sier spillere på Steam at det ikke er verdt investeringen.

Ifølge mange anmeldelser på spillets Steam-side ligger problemet i ytelsen. Til tross for at det tilbyr en god mengde forbedringer fra det første spillet, ser det ut til at det forbedrede utseendet på PC forårsaker problemer selv på rigger som overskrider de anbefalte spesifikasjonene.

Med The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition som heller ikke er en gratis oppgradering fra det originale spillet, ser det ut til at spillerne er enda mer irriterte ettersom de har måttet betale en ganske premium pris for noe som ikke kjører optimalt.

Har du prøvd The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition?

The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content