Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Outer Worlds

The Outer Worlds-utviklerne beklager tilstanden til Spacer's Choice Edition

Den oppgraderte versjonen av spillet har blitt review-bombet av PC-spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går rapporterte vi at Steam-anmeldelsene for The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition hadde stupt på grunn av dårlig ytelse på PC, selv med rigger som overgikk de anbefalte spesifikasjonene.

Som svar på kritikken har en Obsidian-ansatt kjent som ObsidianChris på Reddit kommet med et innlegg som beklager til fansen. "Jeg forstår hvor frustrerende dette kan være, og jeg forsikrer dere om at teamet på Private Division jobber med å få en patch ut så snart som mulig," står det i innlegget.

"Hvis du får andre problemer mens du spiller spillet," fortsetter det. "Send gjerne send en støttebillett til Private Division. De er den dedikerte støtten til The Outer Worlds, og vi gjør vårt beste for å kanalisere all informasjon til dem, slik at de kan finne løsninger så raskt som mulig.

Det er ingen garanti for når The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition vil bli bedre, men forhåpentligvis kan vi forvente en patch eller to en gang snart for å dempe mengden hat som kommer spillets vei.

Har du spilt The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition?

The Outer Worlds

Relaterte tekster

0
The Outer Worlds (Switch)Score

The Outer Worlds (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere kan nå bryne seg på ett av fjorårets beste spill. Dessverre kommer versjonen med noen solide nedgraderinger på kjøpet.

4
The Outer WorldsScore

The Outer Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lisa Dahlgren

Obsidian Entertainment er endelig tilbake med et nytt førstepersons RPG-spill, og vi våget oss dypt inn i Halcyon-stjerneklyngen for å finne en score å gi det.Loading next content