Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

The Passing får pris

Gratis på PC, penger på Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Passing er den første nedlastbare episoden til Left 4 Dead 2, og har nye spillmoduser, figurer og annet snadder. Er du PC-spiller kan du glede deg til å laste den ned gratis senere i vår, men på grunn av Microsofts Xbox Live-regler må Xbox 360-eiere betale 540 Microsoft poeng for pakken. Det tilsvarer rundt 45 kroner.

Pakken skulle egentlig lanseres nå rundt påske, men har blitt en smule forsinket, og skal etter planen lanseres mot slutten av april.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content