Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

The Punisher inntar Ghost Recon: Wildlands, og ny gratishelg venter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ghost Recon: Wildlands har fristet oss med spesielle eventer som har tatt inspirasjon fra blant annet Predator, Splinter Cell og mer etter at spillet ble lansert for over to år siden. Denne gangen har de valgt å ta nytte av folks kjærlighet til kjendiser i stedet.

Ubisoft kan nemlig avsløre at det kommer to nye oppdrag helt gratis til Ghost Recon: Wildlands den 2. mai. Der vil vi blant annet møte på Jon Bernthal, en kar som mange av dere nok kjenner som Netflix sin nå kansellerte Punisher-serie og Shane i The Walking Dead. Sammen må vi samarbeide for å befri en ingeniør som har blitt fengslet av UNIDAD, men Bernthals karakter, Cole D. Walker, skal visst ha sin egen hemmelige agenda også i det som kalles Operation Oracle.

De bruker også anledningen til å både slippe en oppdatering som skal gjøre noen ønskede endringer av Guerrilla og litt annet småtteri, samt la folk som ikke eier spillet få prøve det helt gratis fra 2. - 5. mai.

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content